lauantai 22. maaliskuuta 2014

Pienen pienet kuoriaiset

Eräänä kouluprojektina teen tällä hetkellä taidetekstiiliä. Huovutan, kirjon, ompelen ja värkkään kolmiosaisen seinätekstiilin joka kulkee tällä hetkellä nimellä "Romukuoriaiset".

Tässä kuvia pienoismallista. Nämä kaverit pitäisi maalis-huhtikuun aikana suurentaa 50cm korkeuteen. Tai ei "pitäisi" vaan saan tietysti kunnian tehdä sen! :D

Tarkoitukseni on spraymaalatan erilaista romua/pikkutilpehööriä mustalla maalilla, jonka jälkeen ompelen ne kiinni kuoriaisten kuoriin. Pienet helmet kuvaavat pienoismalleissa sitä romua. Kirjon vasemman puolen ja päät virkkaan, vaikka pienoismalleissa olenkin ne neulahuovuttanut. Jalat olen yksinkertaistanut noihin pieniin. Jännittää, minkälaiset isommista versioista lopulta tulee!

Mieleni on tehnyt jo pidemmän aikaa hankkia nukkekoti ja aloittaa se ah, niin koukuttava nukkekodin sisustusharrastus. Jos sen joskus toteutan, niin nuo pienoismallit saattavat päätyä jonkin huoneen seinälle omaksi taidetekstiilikseen.

2 kommenttia:

 1. Moikka,
  Katso nukkekotia sivulta www.isoisanpuulelut.fi tai livenä messukohteessa no 4, perhe Sahindalin kodissa, Omatalo Uniikissa. Olen standini kanssa myös Yritystorilla, käy moikkaamassa.
  t. Heidi, fanisi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista ja messuvinkistä, pitää muistaa! :) Kävipä yllätys kirpputorilla tällä viikolla ja löysin sieltä nukkekodin! Nyt vain sisustamaan.

   Poista